IrisSkin

IrisSkin

A legkönnyebben használható.NET bőr megoldás Microsoft VisualStudio.NET (WinForms)
Értékelés
5.0  (3 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
3.5
A program 8 díjat kapott
biztonságos LETÖLTÉS 6.4 MB
IrisSkin a legkönnyebben használható.NET bőr megoldás Microsoft VisualStudio.NET (WinForms) Delphi.NET. Ez biztosítja, hogy a képességét, hogy az alkalmazás a bőr automatikusan, beleértve az összes formák, dialógusok. Soha nem töltenek sok időt a programozás a bőr támogatja.
Használata IrisSkin, nem kell, hogy bármilyen módosítás a már meglévő projektek de csak csepp a bőr motor alkatrész-ra a fő űrlapot, majd állítsa be bizonyos beállítások. Lehet bőr, mind a formák, dialógusok automatikusan. A bőr fájlokat lehet összeállítani a EXE fájlt, így nem kell terjeszteni a bőr fájlok a EXE. Run-time, akkor kapcsoljuk be a skins nagyon könnyen meg lehet váltani nem nyúzott könnyen is. Mondjuk, csak egy összetevő egy projekt!
IrisSkin teljes mértékben támogatja Sunisoft Skin Solutions v2. Ez azt jelenti, hogy használhatja a bőr Skin Solutions v2. A szakmailag UI tervezésű bőr többnyire által tervezett a UI művészek. Kérjük, vegye figyelembe, akkor nem csupán a UI irányítja, hanem UI design! Neked is lehet saját bőrüket a márka új SkinBuilder eszköz.
Fő Jellemzők: - több Tucat szakmailag UI tervezett hivatalos bőr UI művészek, meg egy csomó harmadik fél bőr
- A legegyszerűbb használni - Csak egy összetevő egy alkalmazás
- Teljesen automatikus - Bőr minden formája, valamint a párbeszédablak automatikusan
- A meglévő projekt a bőr könnyen
- Nem csúsztatás
- Kapcsolót a bőr könnyen unskin
- Támogatja egy vagy több bőr fájlok beépített EXE fájl
- Provides SkinBuilder eszköz, amely támogatja, hogy a terhelés VisualStyle(*.msstyles) fájlok, akkor saját több ezer bőr!
- Fully MDI támogatott
Információ frissítve: