IrisSkin

IrisSkin

De enkleste å bruke.NET hud løsning for Microsoft VisualStudio.NET (WinForms)
Brukervurdering
5.0  (3 stemmer)
Din stemme
Score
2.3
Dette programmet har mottatt 8 utmerkelser
klarert NEDLASTING 6.4 MB
IrisSkin er den enkleste å bruke.NET hud løsning for Microsoft VisualStudio.NET (WinForms) og Delphi.NET. Det gir deg muligheten til å gjøre programmet i huden automatisk, inkludert alle former og dialogbokser. Du vil aldri bruke mange tid på programmering for huden støtte.
Ved hjelp av IrisSkin, trenger du ikke å gjøre noen endringer for eksisterende prosjekter, men bare send en hud motor komponent til den viktigste formen og sett noen egenskaper, det er alt. Det kan huden alle former og dialogbokser automatisk. Og huden filer som kan kompileres til EXE fil, slik at du ikke trenger å distribuere huden filer med dine EXE. Ved run-time, kan du bytte skins veldig enkelt, og du kan bytte til unskinned lett også. La oss si, bare en komponent for ett prosjekt!
IrisSkin støtter fullt ut Sunisoft Skin Solutions v2 nå. Det betyr at du kan bruke alle skinn av Skin Solutions v2. Det faglig-UI-designet skins er hovedsakelig laget av vårt UI kunstnere. Vær oppmerksom på at vi ikke bare gi UI kontroller, men også UI design! Du kan også lage dine egne skins med den splitter nye SkinBuilder verktøyet.
Viktigste Funksjoner: - Dusinvis av profesjonelt UI-designet offisielle skall fra UI artister og en rekke tredje-parts skinn
- Enkleste å bruke - Bare én komponent for et program
- Helautomatisk - Skins alle former og dialogbokser automatisk
- Gjøre eksisterende prosjekt med huden lett
- Ingen flimring
- Switch fra hud til unskin lett
- Støtter en eller flere hud filer bygges inn i EXE fil
- Provides SkinBuilder verktøy, med det som støtter å laste VisualStyle(*.msstyles) filer, kan du egen tusenvis av skins nå!
- Fully MDI støttes
Info oppdatert den: